piektdiena, 2016. gada 8. jūlijs

9. diena - 24,94 km Caboverde - Lugo, negribas rakstīt piemeties šodien


Izgulējāmies labi. Piecēlāmies vēlu. Gājiens grūts dēļ karstuma. Brokastis mums uzsauca Liams, jo vakardienas vakariņām produktus pirkām mēs. Bārā padzērām kafiju un uzēdām svaigas bulciņas. Drēgns rīts, krita smalka migliņa. Šodien gājām vieni. Pārējā kompānija palika aiz muguras. Dažus satikām Lugo. Ar dažiem esam vienā alberģē. Viss gājiens bija tāds vienmuļš. Smukie skati beidzas un sākas visbiežāk vienkārši plakans ceļš. Pāris kāpieni gan bija, bet salīdzinoši viegli. Lugo ir divas alberģes. Viena valsts un otra privātā. Noticot atsauksmēm atnācām uz privāto. Šī nu ir briesmīgākā no visām un vēl plēš 10 eiro no cilvēka. After shower i need shower tipa. Fui. Labi, ka internets ir un labi, ka ceļa daļu, kas iet cauri pilsētai, no rīta nebūs jāiet. Mēs guļam vienā nodalījumā ar spāņu janiešiem, kuri ignorē angliski runājošos, un pārīti no Kvebekas Kanādā. Tante studējusi Krievijā un gribēja uzlocīt mēli krieviski 😉 Onkulis varen gudrs un interesants.

Paspējām šodien papildus ceļam pa pilsētu nostaigāt septiņus kilometrus. Skaista vecpilsēta ar milzīgu mūri apkārt. Mūris staigājams, divus kilometrus garš. Nogājām mazdrusciņ. Tur bija tik karsts augšā, ka sāku zaudēt filmu.
Mums zem istabiņām ir bārs. Nu tur kā jau piektdienas vakarā. Sit augstu vilni jautrība. Būs jāliek ausu tapas, lai var aizmigt. Rīt sarunājām celties agri, lai mazāk jāiet pa karstumu. Un rīt no rīta mēs ieiesim pēdējā simtniekā. Vēl jāiet kādas četras dienas.
Arlabunakti, jaukais lasītāj😉










Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru